Betekenis van symbolen in de actieve klantenmonitor

Vooraan in de lijst worden aan de hand van symbolen en kleuren belangrijke boodschappen meegedeeld.

Vlaggen

De vlaggen signaleren of er updates aan het rekeningstelsel nodig zijn.

Geen actie nodig. De grootboekrekeningen werden allemaal gevalideerd voor het dossier.

Er zijn updates gebeurd aan het rekeningstelsel in het boekhoudpakket. Deze updates werden via de synchronisatie ook in ons platform geregistreerd. Door op het vlaggetje te klikken, kan je de nieuwe grootboekrekeningen bekijken, eventueel verder aanvullen en valideren.

Streepjes

De streepjescode geeft de status weer van de synchronisatie tussen het platform en het boekhoudpakket.

Status niet OK – Er liep iets verkeerd met de taken die door de connector moeten worden uitgevoerd. Er is actie nodig door het support team (het support team werd ook reeds automatisch verwittigd).

Status OK – Er zijn geen gefaalde taken – Geen acties nodig.

Status niet OK – Er zijn gefaalde taken maar deze kunnen door een actie van een kantoormedewerker verholpen worden. De instructie voor de medewerker kan bekeken worden door op het oranje icoontje te klikken.