TruliUs biedt een betere toegangsbeveiliging voor je portaal

Om de toegang tot ons platform beter te beveiligen, bieden wij tweefactor authenticatie (2FA) aan met TruliUs. In plaats van in te loggen met een gebruikersnaam en paswoord, log je in met itsme.

Opmerking: TruliUs is alleen beschikbaar in België

2FA met TruliUs activeren

1. Klik op de blauwe knop op het loginscherm

2. Klik op Sign up en volg de instructies

3. Maak een TruliUs account aan

Bij de eerste activatie, word je uitgenodigd om een TruliUs account aan te maken en je onderneming te linken aan deze account via het BTW-nummer.

• Ben je “Legal rep” (zaakvoerder of andere juridisch verantwoordelijke) van de onderneming? Dan zal je na verificatie van de statuten van je bedrijf ook een “Administrator” rol krijgen voor deze onderneming.
  • Ben je geen “Legal rep”, dan kan je TruliUs gebruiken om veilig aan te loggen op onze applicatie, maar ben je geen administrator voor de onderneming op TruliUs.

Inloggen met TruliUs

Na deze activatie, kan je TruliUs gebruiken om in te loggen op ons platform.

Klik op de knop “Aanmelden met Trulius” en log in met itsme of met je eID:

Zo krijg je toegang tot ons platform.

Elke kantoormedewerker dient dezelfde stappen te doorlopen om TruliUs te activeren. In Kantoorinstellingen/Medewerkers kan je zien wie 2FA heeft geactiveerd.