Dropbox gebruiken als invoerkanaal

Stap 1: Verbind je Dropbox-account met de toepassing

1. Klik op je gebruikersnaam rechts boven in het portaal.
  2. Selecteer Mijn profiel en klik vervolgens op de blauwe hyperlink Klik hier om verbinding te maken.
  3. Meld je vervolgens aan bij Dropbox met je Dropbox-account om een koppeling te maken met je portaal.
    De status “verbonden” in het veld “Verbinding Dropbox” zal verschijnen van zodra alle achtergrondtaken werden uitgevoerd. Deze achtergrondtaken zorgen voor de creatie van de nodige Dropbox folders binnen je Dropbox-folderstructuur.
  4. Dropbox zal nu, binnen de “Apps” structuur van je Dropbox, automatisch nieuwe subfolders aanmaken onder je ondernemingsnummer.
    Elke subfolder stemt overeen met een digitale postbus uit het portaal.

Stap 2: Opladen van documenten via Dropbox-mappen

• In elk van de aangemaakte folders kan je nu pdf-documenten plaatsen die zullen opgenomen worden in de postbus van het gekoppelde dossier.
    Opgelet: de documenten zullen uit de folders verwijderd worden van zodra ze opgenomen werden in de gekoppelde postbus. Indien je je eigen kopie wil bewaren van de documenten is het belangrijk om documenten te “kopiëren” in de Dropbox-folders in plaats van ze te “knippen”.
  • Indien de verbinding correct tot stand is gebracht, gebeurt het doorsturen van documenten onmiddellijk na het plaatsen van nieuwe documenten (ttz met enkele seconden vertraging).