Alles wat een ondernemer nodig heeft om met ons platform te werken

Je wil je klanten graag laten overstappen naar ons platform, maar je weet niet goed hoe je hen ervan moet overtuigen? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Voor je klanten met Clearfacts werken

We hebben een korte video en enkele slides met doorslaggevende argumenten gemaakt om je klant over de streep te trekken:

EHBO - Eerste hulp bij opleidingen

Je klanten zijn net gestart met ons platform, maar je hebt weinig tijd om hen op te leiden?

Met de onderstaande video's en de gebruikerhandleiding kunnen ze snel aan de slag en hun kennis uitbreiden op eigen tempo:

1. Starterswebinar voor ondernemers geeft een overzicht van het ondernemersportaal, uitgelegd door onze experts in minder dan een uur.  Elk kwartaal krijg je een e-mail om je klanten in te schrijven op dit webinar.
  2. Onze gebruikershandleiding geeft meer uitleg bij de verschillende mogelijkheden en schermen van het portaal.
  3. In enkele korte video tutorials leggen we de belangrijkste handelingen nog eens apart uit.

Al deze informatie is beschikbaar op de uitgebreide Knowledge Base voor ondernemers die al toegang hebben tot ons platform.