Zichtbare kolommen instellen in de werklijst

Je kan zelf bepalen welke kolommen je wil zien in de werklijst.

• Klik op het radertje naast het toetsenbord rechts bovenaan in de werklijst
  • In het scherm “Zichtbare kolommen instellen”: vink de kolommen af die je niet wil zien (standaard zijn alle kolommen aangevinkt). Later kan je ze opnieuw aanvinken.

• Klik op “Opslaan”

In de werklijst zie je nu alleen nog de kolommen die je geselecteerd hebt.