Documenten invoeren via scanning

1. Selecteer eerst een postbus (Aankoop, Verkoop, Divers) en klik vervolgens op de  ‘Document scannen’ knop, die zich rechts bovenaan bevindt binnen elke digitale postbus.
  2. Binnen de keuzelijst van scanners selecteer je de te gebruiken, aangesloten scanner. De aangesloten scanner moet een TWAIN compatibele scanner zijnZie ook: "Welke scanners kan ik aansluiten?"
    Opgelet! Indien je nog niet over de juiste software beschikt, zal de toepassing voorstellen een plugin te installeren.
  3. Leg het te scannen document klaar op de scanner. Afhankelijk van de mogelijkheden van de scanner kunnen meerdere documenten tegelijkertijd gevoed worden (multifeed) en recto-verso bedrukt zijn.
  4. Klik op de blauwe “Scannen” knop, het bedieningsvenster van de scanner verschijnt.
    Het document wordt vervolgens ingelezen en getoond in de toepassing. Wanneer het scannen beëindigd is, kan u het bedieningsscherm van de scanner sluiten.
    De gescande pagina’s worden nu binnen de toepassing getoond en staan klaar voor verder bewerking.

5. Selecteer, roteer, herschik en verwijder pagina’s met behulp van de bedieningsknoppen.
  6. Na de samenstelling van een document , klik op de knop ‘upload’

Handig alternatief: gebruik een gepersonaliseerd e-mailadres als bestemming in uw scanner. Alle documenten komen in de algemene of specifiek geselecteerde postbus terecht.