De koppeling maken met EenvoudigFactureren

Je kan Eenvoudig Factureren met ons platform koppelen, vertrekkende vanuit EenvoudigFactureren zelf. De procedure om de koppeling op te zetten, vind je hier.

Hoe maak ik een Single Sign-On (SSO)-koppeling met EenvoudigFactureren?

Om een Single Sign On (SSO)-koppeling op te zetten met EenvoudigFacturen moet je eenmalig je login-gegevens van beide applicaties ingeven. Tijdens de koppelingsprocedure word je doorgestuurd naar het scherm om je aan te melden: daar voer je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna volstaat het om je login-gegevens in een van beide applicaties in te geven en kan je tussen beide navigeren zonder opnieuw in te loggen.

De knop "Meld aan via de Single Sign On (SSO) van uw accountant" is enkel van toepassing voor kantoren die een SSO-verbinding hebben met een derde partij; vb. een aparte applicatie van de accountant.