EenvoudigFactureren: een gebruiker koppelen aan verschillende dossiers

Als een gebruiker zich bij EenvoudigFactureren aanmeldt via ons klantenportaal, zal hij steeds gekoppeld worden aan één gebruiker/dossier in EenvoudigFactureren, ook als hij toegang heeft tot meerdere dossiers in ons klantenportaal. Dit kan echter opgelost worden in EenvoudigFactureren.

Eenmaal de klant is aangemeld bij EenvoudigFactureren, kan hij de gebruiker van het gekoppelde dossier ook toegang geven tot de account van het andere dossier. In deze instructievideo wordt eenvoudig uitgelegd hoe dat kan: Twee accounts met elkaar verbinden