Taken "Klant/Dossier activeren" beheren

Als je een dossier activeert, kan je in de tab “Monitoring/Opvolging synchronisatie” een aantal taken zelf beheren:

1. De taak “Klant/Dossier activeren” stopzetten door op het kruisje rechts te klikken, bijvoorbeeld als het om een foutieve activatie gaat.
  2. De dossiercode aanpassen in het vak in de derde kolom en dan met de pijltjes rechts herstarten, bijvoorbeeld als je per ongeluk een verkeerde code hebt ingetikt.