Overzicht monitoring

Monitoring op kantoorniveau

Via vijf tabbladen krijg je een overzicht van een aantal belangrijke activiteiten in ons platform:

• Opvolging synchronisatie: hier worden de taken van de connector getoond en opgevolgd. Via filters bovenaan kan je o.a. selecteren op specifieke taken of dossiers. In de “Status”-kolom komt de betekenis van de bolletjes overeen met die van zwarte/oranje/rode streepjes in de actieve klantenmonitor (zie “Betekenis van symbolen in de actieve klantenmonitor”)
  • Factuurverwerking: geeft aan hoeveel facturen per dossier per maand verwerkt zijn. Filters laten je toe om specifieke gegevens op te zoeken (bv per dossierverantwoordelijke, per type factuur, enz.) . Deze data kunnen makkelijk naar excel worden geëxporteerd.
  • Gebruik AIR: geeft aan hoeveel documenten door de herkenning zijn gegaan. Dit getal is altijd hoger dan het aantal facturen, omdat er soms documenten worden verwijderd of teruggestuurd en opnieuw door de herkenning gaan.
  • Gebruik SEPA: aantal gedownloade SEPA-betalingsbestanden
  • Gebruik CodaBox: geeft een overzicht van de bankrekeningen waarvoor we via CodaBox financiële informatie kunnen ophalen
  • Gebruik Mobile App: geeft een overzicht van de dossiers die documenten aanleveren via de mobile app. Per dossier zie je hoeveel facturen per maand worden aangeleverd. Helemaal bovenaan vind je het aantal actieve gebruikers van de mobiele app.

Monitoring op dossierniveau

Een aantal van de bovenstaande tabbladen zijn ook beschikbaar om activiteiten te monitoren op dossierniveau:

• Opvolging synchronisatie
  • Factuurverwerking
  • Gebruik SEPA