Een label/tag toevoegen aan een document

Wat is een label of tag?

Labels of tags laten je toe om je extra informatie toe te voegen aan facturen of andere documenten. Ze kunnen gebruikt worden voor een brede waaier aan categorisaties. Zo kan je bijvoorbeeld labels maken voor specifieke vestigingen, voertuigen, projecten of departementen.

Labels kunnen toegevoegd worden op alle plaatsen in het klantenportaal waar een preview van het document bekeken kan worden (Aankoop-, Verkoop-, Divers-postbussen, In verwerking, Archief en  Historiek).

Hoe voeg je een label toe?

In de postbussen klik je op het “label/tag” icoon waardoor een preview scherm van het document wordt geopend.

Daar kan je kan een nieuw label toevoegen of kiezen uit de lijst van bestaande labels.

TIP: om een lijst te krijgen van bestaande labels voor dat dossier, voer je een spatie in in het veld "Labels"

In het Archief of in Historiek, open je het preview-scherm van het document door op het oogje te klikken op het einde van de regel.

Voeg een label toe zoals hierboven aangegeven.  Wanneer je de eerste letters typt van een label dat je al hebt gebruikt, zal dat label voorgesteld worden.

Voeg een label toe zoals hierboven aangegeven.

Zoeken op labels

In het archief kan je via een zoekfilter documenten terugvinden aan de hand van een label.

Wanneer je een bestaand label selecteert, en daarna op “Filter” klikt, worden de documenten getoond die het geselecteerd label bevatten.

Tot slot nog enkele overige opmerkingen over deze functionaliteit:

• Een label wordt automatisch verwijderd wanneer er geen enkel document meer gevonden wordt dat het betreffende label bevat.
  • Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de labels voor Aankoop, Verkoop of Divers.
  • Labels/tags kan je gebruiken om documenten efficiënt te categoriseren en op te zoeken in het klantenportaal.  Deze informatie wordt ook meegestuurd naar je accountant bij het verzenden van het document.