De bovenste grafieken van het dashboard worden niet getoond of ingevuld

In normale omstandigheden ziet het dashboard eruit zoals op de afbeelding hieronder. Het is echter mogelijk dat, vooral voor nieuwe dossiers, de bovenste grafieken een tijdje leeg blijven.

Opdat deze grafieken informatie zouden kunnen weergeven voor een nieuw dossier, hebben we minstens twee boekperiodes nodig:

1. Voor boekhoudperiodes per maand: twee maanden
  2. Voor boekhoudperiodes per kwartaal: twee kwartalen (dus zes maanden)

Als je klikt op het tabel-icoon in de rechterbovenhoek van de grafiek, krijg je de gegevens in tabelvorm te zien. Die zijn beschikbaar na één boekperiode.