Rekeningen toevoegen aan het dashboard

Op het dashboard in het klantenportaal kunnen ondernemers o.a. de stand van “Specifieke rekeningen” (typisch rekening courant) raadplegen.

Om andere rekeningen te tonen of nieuwe toe te voegen, volg je onderstaande stappen:

1. Selecteer het dossier van de klant en ga naar “Configuratie”
  2. Kies “Dashboard GL rekeningen” in de dropdown list
  3. Vink de klasse 4- en 58- (517- voor Luxemburg) rekeningen aan die je op het dashboard wil tonen

Op het dashboard verschijnen de geselecteerde rekeningen met hun saldo.