Mobiele app: snel bonnetjes en facturen verzenden

Met onze mobiele applicatie kan je als kantoormedewerker documenten zoals bonnetjes en facturen fotograferen of uploaden en verzenden naar de postbussen van een geselecteerd dossier.

• Login met de gegevens waarmee je inlogt op het webportaal
  • Selecteer het dossier waarvoor je het bonnetje of de factuur wil doorsturen:
  • Klik rechtsboven op het pijltje

• Selecteer het dossier. Als je over meer dan 10 dossiers beschikt, kan je ernaar zoeken via een zoekveld op het "Home"-scherm.

• Druk op het camera-icoon rechts onderaan het scherm en neem een foto van het document dat je wil invoeren. Via "Bladeren" kan je een bestaande foto of een bestaand document uploaden.  Volg de instructies op het scherm.
  • Meer details vind je in het artikel voor het klantenportaal : Documenten invoeren en andere mogelijkheden van de mobiele applicatie

Een bonnetje komt terecht in de aankooppostbus; andere documenten komen terecht in de postbus die overeenstemt met het aangegeven type document.