Een nieuw dossier aanmaken en activeren

Een nieuw dossier activeren doe je via de tab “Klanten” :

Vervolgens klik je op "Klant/Dossier activeren"

In de pop-up die verschijnt, selecteer je het gekoppelde boekhoudpakket (Software + Installation) en (het pad en) de dossiercode van het dossier zoals gekend in het boekhoudpakket.

Voor Exact Online, zie "Exact Online - een dossier aanmaken in ons platform"

Aan de hand van deze informatie wordt via de connector het dossier opgezocht en maximum 15 minuten later verschijnt het nieuwe dossier in de lijst “Klanten”.

Nadat het nieuwe dossier verschenen is in de lijst “Klanten”, kan het dossier worden geactiveerd.

Hierdoor wordt alle relevante dossierdata vanuit de boekhoudsoftware gesynchroniseerd met onze applicatie.

In de popup die verschijnt als je op de “Activeer”-knop drukt, kan je nog een aantal parameters wijzigen.

Portaalfunctionaliteiten

B. Doc. Processing + Archive

Het verwerken van documenten en het digitaal archief (geen overige terugkoppeling zoals dashboards en rapporten).

C. Doc. Processing + Full Feedback

De volledige oplossing van het klantenportaal: documentverwerking én terugkoppeling. (= standaard instelling)

D. Full Feedback

Enkel terugkoppeling (archief, dashboard en rapportering)

Vanaf nu is het dossier actief en kan je facturen/documenten beginnen verwerken in ons platform.