Wings - een dossier aanmaken in ons platform

Om een nieuw Wings-dossier aan te maken in ons platform, heb je een dossiercode nodig (zie FAQ Een nieuw dossier aanmaken en activeren).

Voor  Wings moet je het interne Wings-dossiernummer ingeven en niet de naam.  Dat vind je in de instellingen onder "Intern nummer".

Voor Wings (offline) vul je als dossiercode het interne nummer in, bijvoorbeeld "0003".

Voor Wings online vul je "online/0003" in.