Toegang tot een dossier beperken tot één administrator

Als slechts één kantoormedewerker met administrator-profiel toegang mag krijgen tot een dossier en je wil vermijden dat ook andere administrators dit dossier kunnen bekijken, moet het dossier op “private” worden gezet.

Dat kan je niet zelf, maar je kan hiervoor ons support team contacteren.

Zij zullen het dossier op “private” zetten, waardoor alleen de dossierbeheerder het dossier kan zien in de “Actieve klantenmonitor” en ermee kan werken.

De dossierbeheerder kan nadien desgewenst extra gebruikers toevoegen via de dossierconfiguratie:

Configuratie > Dossierbeheerder > Medewerkers