Exact Online - Een gebruiker rechten toekennen in EOL

Om een gebruiker van ons platform toe te voegen als gebruiker in Exact Online, ken je hem rechten toe in Exact Online voor de dossiers waar hij toegang toe heeft.

In Exact Online

• Ga naar Stamgegevens (1)
  • Onder Gebruikers, selecteer Controlelijst: Rechten (2)

• Klik op het gewenste dossier
  • Op de volgende pagina, selecteer "Gebruikers"

• In het volgende scherm kies je welke gebruikers je rechten wil geven voor dit dossier.

Extra machtiging voor dossiers met klantlicenties

Voor dossiers met klantlicenties is er een extra stap nodig.  Ons platform moet toegang of machtiging krijgen tot deze dossiers.  Als dat niet gebeurt, staat de status van de toegang op "Ingetrokken".

Je kan dit instellen in EOL:

• Ga naar User > Mijn ExactOnline > Beveiligingscentrum
  • Bij "Machtigingen voor mijn apps > Applicatienaam" - selecteer de naam van ons platform
  • Klik op "Toestaan: Alle huidige en toekomstige administraties
  • In het popup scherm, klik op "Ja"