Exact Online – Dossier toevoegen als licentie op naam van klant staat

Een Exact Online (EOL)-dossier kan gekoppeld worden aan ons platform, ook als EOL-licentie in handen is van de klant.

Je kan de Exact Online-account van je kantoor wijzigen naar een accountant-licentie (gratis).

Daarna kan je koppelen met het dossier van de klant als volwaardig gebruiker en ons platform toevoegen bij de rollen als extra gebruiker. Eens dat gebeurd is, kan het dossier in ons platform worden aangemaakt.

(Zie “Een nieuw dossier activeren”)