Documenten terugsturen vanuit de werklijst naar het klantenportaal

In sommige gevallen kan het handig zijn om een document van de werklijst terug te sturen naar het klantenportaal, bijvoorbeeld als je van de klant nog een actie verwacht, als documenten samengevoegd moeten worden, enz...

In de werklijst:

• Selecteer de gewenste factu(u)r(en)
  • Klik op verwijderen (je krijgt een popup venster, het document wordt niet onmiddellijk verwijderd)
  • Selecteer “1 annotatie verwijderen” (het cijfer geeft het aantal geselecteerde facturen weer)

Het document verdwijnt uit de werklijst en wordt teruggestuurd naar het klantenportaal waar je het in de juiste postbus (Aankoop of Verkoop) zal terugvinden.

Je kan hiervoor ook sneltoetsen gebruiken.

• “Ctrl + D” : opent het popup venster
  • “D”: verwijdert het document
  • “A”: verwijdert de annotatie (document gaat terug naar het klantenportaal)
  • “Esc”: sluit het popup venster en brengt je terug naar de werklijst of het annotatiescherm