PDF historiek van je boekhoudpakket opladen in ons platform

Als je de historiek van een dossier (in pdf’s) dat al in je boekhoudpakket zit, in ons platform beschikbaar wil maken, dan kan dat vanaf nu voor Sage Bob, Expert/M (ook pdf-documenten in BaseCone), Exact Online, Wings, Adsolut en WinBooks. Ons supportteam kan deze functionaliteit op aanvraag activeren. Aan de activatie van deze functionaliteit is een eenmalige kost verbonden.

Via een extra knop “Upload pdf Historiek” in het hoofdmenu van de beheermodule, zal de connector in het boekhoudpakket alle pdf’s ophalen van documenten die niet in ons platform werden verwerkt en ze in het archief zetten.

Klik op  "Upload PDF Historiek".

In het popup window, selecteer

• één of meerdere boekjaren
  • één of meerdere dagboeken

en druk op "Upload".

De tijd die nodig is voor de upload, hangt af van het aantal documenten.  Advies: beperk je keuze tot de noodzakelijke dagboeken en boekjaren.

In "Monitoring" kan je volgen in hoeverre de verschillende taken (1 taak = 1 boekjaar + 1 dagboek) zijn afgewerkt.