Dossiers toewijzen aan een klantengroep

Je kan dossiers toewijzen aan een bepaalde klantengroep. Dat is handig als je medewerkers toegang wil geven tot meerdere dossiers tegelijkertijd. Het volstaat dan om ze toegang te geven tot een klantengroep waar die dossiers aan toegewezen zijn. Een dossier kan slechts deel uitmaken van één klantengroep.

Om een dossier toe te voegen aan een klantengroep

• Ga naar Kantoorinstellingen
  • Tabblad Klantengroepen
  • Klik op de gewenste klantengroep in de linkerkolom
  • Klik in het veld “Klantendossiers”. In de dropdown-lijst vind je alle geactiveerde dossiers.
  • Selecteer het dossier dat je wil toevoegen

Als een dossier al deel uitmaakt van een andere klantengroep, staat dat aangegeven met “Toegewezen aan …”. Je kan dat dossier alsnog toewijzen aan de geselecteerde klantengroep door erop te klikken.