Eenvoudig Factureren koppelen aan de juiste grootboekrekening

Een ondernemer die Eenvoudig Factureren gebruikt om facturen op te maken en het facturatieprogramma koppelt met ons platform, kan ervoor zorgen dat een boeking altijd op de juiste grootboekrekening gebeurt.

Tijdens de aanmaak van de factuur in Eenvoudig Factureren moet de ondernemer daarvoor de gepaste grootboekrekening aanduiden.

Dit zijn de stappen die hij in Eenvoudig Factureren moet ondernemen:

1. Activeer de module "Grootboekrekeningen" via de "Modules"-pagina
  2. In "Instellingen"/ "Grootboekrekeningen": voeg de grootboekrekeningen toe die je wil gebruiken
  3. Bij aanmaak van de factuur: selecteer de gewenste grootboekrekening per factuurlijn

Tip: Werk bij voorkeur met vaste artikelen, omdat per artikel een vaste grootboekrekening kan worden ingesteld. Bij gebruik van het artikel zal dan automatisch de juiste grootboekrekening worden gekozen.

Op die manier worden de juiste grootboekrekeningen toegevoegd aan de factuur bij het doorsturen van UBL-bestanden naar ons platform.