Dossiers categoriseren via labels

Om allerlei redenen kan het interessant zijn om extra informatie toe te voegen aan dossiers, onder andere om ze te categoriseren (bv maand- vs kwartaalaangevers). Dat kan via dossierlabels.

Het grote voordeel is dat iedereen die op dat dossier werkt, de informatie onmiddellijk ziet in de beheermodule. Bovendien kan je erop filteren in de Actieve Klanten Monitor.

Dossierlabels aanmaken en beheren

Dossierlabels worden centraal beheerd via de kantoorinstellingen.  Op die manier kan je voor het hele kantoor bepalen welke dossierlabels gebruikt worden en welke niet.

Ga naar kantoorinstellingen > Dossierlabels

Om een nieuw dossierlabel aan te maken, klik je op "Nieuw dossierlabel" in de linkerkolom.

Bestaande dossierlabels vind je terug in de lijst.  Je kan ze aanpassen of verwijderen via "Acties".  Let op, als je dat doet, worden de labels overal aangepast of verwijderd waar ze gebruikt werden.

In de kolom "Dossiers" zie je aan hoeveel dossiers dit label is toegewezen.

Om een dossierlabel toe te kennen aan verschillende dossiers tegelijkertijd, klik je op de actie "Label wijzigen" en vul je de dossiernamen in in het veld "Klantendossiers".  Zo hoef je niet elk dossier apart te openen.

Dossierlabels gebruiken

De labels staan onder de dossiernaam.

• Klik op “Voeg dossierlabel toe”
  • Selecteer een label uit de dropdown-lijst

Je kan meerdere labels toevoegen aan een dossier.

Documenten opzoeken via labels

Gebruik het veld “Dossierlabels” in de Actieve Klanten Monitor om dossiers met bepaalde labels terug te vinden: