Instructie eigen aan het dossier weergeven tijdens het annoteren

Het is mogelijk om een mededeling of instructie te laten verschijnen in het annotatiescherm bij het verwerken van facturen voor een bepaald dossier.

• Ga naar "Dossierinstellingen/Dossier- en klantgegevens"
  • Vul de informatie in die je in het annotatiescherm will zien. Je kan die mededeling of instructie kwijt in twee velden:
    • "Activiteit"
    • "Extra informatie"

Als je de gewenste informatie hebt ingegeven en opgeslagen, zal ze bovenaan verschijnen bij het annoteren van facturen voor dit dossier. Als je de instructie niet ziet, klik op het i-icoontje rechtsbovenaan.