Documenten samenvoegen in de werklijst

Als een klant documenten afzonderlijk heeft doorgestuurd die eigenlijk samen horen, dan kan je ze in de werklijst samenvoegen tot één document.

• Selecteer de documenten die je wil samenvoegen
  • Klik bovenaan op de knop “Samenvoegen”

In een volgende stap opent een scherm waarin alle pagina’s van de geselecteerde documenten getoond worden.

• Het document waarin zich de eerste pagina van het nieuwe document bevindt, zet je bovenaan.  Versleep de pijlen links om het volledige document te verplaatsen. Het kan daarbij nuttig zijn om uit te zoomen.
  • Zet vervolgens alle pagina's in de gewenste volgorde

Opgelet: Respecteer de volgorde van boven-naar-onder voor de documenten en van links-naar-rechts voor de pagina's.

• Selecteer ten slotte de pagina’s die je wenst te gebruiken voor het nieuwe, samengestelde document door er telkens éénmaal op te klikken.

• Klik op de blauwe Verwerken-knop om het document te (laten) verwerken.

Je krijgt de mogelijkheid om het samengestelde document een nieuwe naam te geven. Dat document zal opnieuw verrijkt worden.  Als er meerdere dagboeken zijn voor het dossier, selecteer je het gewenste dagboek bij het opslaan.

• Herhaal deze actie als je nog meer documenten wil samenstellen.
  • Eenmaal de operatie voltooid, klik je op "Ik ben klaar".

Nu kan je de brondocumenten die gebruikt werden voor het samengestelde document, behouden of verwijderen uit de werklijst.

Opgelet: Sommige pdf-documenten laten niet toe om opgesplitst en (weder)samengesteld te worden. Het gaat daarbij typisch om pdf-documenten waarvan beveiligingsparameters een manipulatie van het document niet toelaten.

Je wordt gewaarschuwd wanneer een dergelijke situatie zich voordoet aan de hand van onderstaande boodschap: