Een document verplaatsen naar een ander dossier

Het gebeurt wel eens dat klanten met meerdere dossiers bepaalde facturen in een verkeerd dossier opladen. Gelukkig is het mogelijk om een document van het ene naar het andere dossier te verplaatsen. Dat kan zowel in de werklijst als in het annotatiescherm.

In de werklijst, selecteer de gewenste factuur (of facturen) en klik bovenaan op "Bewerken".

In het annotatiescherm, klik bovenaan rechts op het icoon "Bewerken"

• Je krijgt volgend scherm:

• Selecteer “Dossier wijzigen” (“Type wijzigen” en “Dagboek wijzigen” worden automatisch aangevinkt.).
  • Kies het dossier waar het geselecteerde document naartoe moet en wijzig, indien nodig, het type en het dagboek.
  • Klik op “Opslaan”

Je vindt het verplaatste document terug in de werklijst van het gekozen dossier.

Opgelet: als de goedkeuringsflow voor facturen geactiveerd is in het bestemmingsdossier, komt het document terecht in de verkoop- of aankooppostbus.