Een standaard tegenpartij instellen voor bonnetjes

Via de mobiele app kan je klant bonnetjes invoeren in het platform.  Bij het verwerken van die bonnetjes, kan je een standaard tegenpartij instellen voor een bepaald type bonnetje.  Dat betekent dat dezelfde tegenpartij altijd zal voorgesteld worden voor een bepaald type bonnetje (vb.: restaurant, carwash,…).

Van zodra je de tegenpartij van een bepaald type bon wijzigt in het annotatiescherm, krijg je een voorstel om dat type bonnetje te koppelen aan een standaard tegenpartij.

• Als je hier “Ja” selecteert, wordt de gekozen tegenpartij telkens opnieuw voorgesteld voor dat type bon.
  • Als je “Nee” selecteert, wordt deze tegenpartij niet meer voorgesteld voor dit type bonnetje.
  • Je kan “Niet meer vragen” aanvinken om dit scherm niet meer te krijgen voor deze tegenpartij en dit type bon.

Ook als je dit popup-scherm nog niet hebt gezien, kan je instellen welke tegenpartij je steeds wil voorstellen voor een bepaald type bonnetje.

Dat doe je in het annotatiescherm:

• Klik op “Tegenpartij bewerken”
  • Onderaan het volgende scherm, bij “Standaard tegenpartij voor type bon” klik op de “+”

• Klik vervolgens op de pijl achteraan het veld “Type”
  • In de dropdown-lijst, selecteer het type bonnetje waaraan je deze tegenpartij wil koppelen.  Je kan verschillende types kiezen.

• Selecteer “Opslaan” om je keuze te bevestigen

Deze tegenpartij zal voortaan altijd voorgesteld worden voor de geselecteerde types.

Als er al een tegenpartij is toegewezen aan een type bonnetje, dan zal je dat merken in de dropdown-lijst

Je kan ervoor opteren om de bestaande tegenpartij te behouden en hier geen keuze te maken.  Als je een type bon selecteert dat al toegewezen is, zal het type worden toegewezen aan de nieuwe tegenpartij.